RijnlandRoute Festival

Op zondag 23 juni mag jong en oud eindelijk door de nieuwe tunnel rennen en fietsen. Er zijn verschillende afstanden zoals de KidsRun van 1 km (kinderen van 4 tot en met 12 jaar), de 5 km en het koningsnummer van het festival: 8 km. Fietsers doen mee aan een prachtige tourtocht door de regio van circa 10 of 20 km. De fietstocht start in de Corbulotunnel en eindigt bij het informatiecentrum van de RijnlandRoute. Deze sportdag wordt afgesloten met een feestelijke FunRun van 5 km, waarbij bezoekers in eigen feestelijke en originele outfits door de tunnel rennen. De sportdag wordt in samenwerking met de Rotary Clubs regio Rijnland georganiseerd. Via het festival werft de Rotary donaties voor een goed doel dat jeugd binnen de regio Rijnland kansen biedt om te sporten en te bewegen.

Deelname aan de sportdag kost vijf Euro. Voor de KidsRun is daar een leuke attentie bij inbegrepen. Alle opbrengsten van de sportdag gaan naar het goede doel Jeugdfonds Sport & Cultuur (https://jeugdfondssportencultuur.nl/). De cultuurdag is gratis voor alle bezoekers.
Sportdag zondag 23 juni: inschrijven is vanaf nu mogelijk via deze link: www.rijnlandroute.nl/festival
Cultuurdag zaterdag 22 jun: Belangstellen kunnen via www.rijnlandroute.nl/festival hun mailadres achterlaten om een seintje te krijgen als de inschrijving in april start. Na inschrijving ontvangen deelnemers een inschrijfbevestiging met meer informatie over het programma en de bereikbaarheid van het RijnlandRoute Festival.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 22 juni 2024 t/m 23 juni 2024