Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

RijnlandRoute Festival 22 en 23 juni

Op zondag 23 juni mag jong en oud eindelijk door de nieuwe tunnel rennen en fietsen. Er zijn verschillende afstanden zoals de KidsRun van een kilometer (kinderen van vier tot en met twaalf jaar), de vijf kilometer en het koningsnummer van het festival: acht kilometer. Fietsers doen mee aan een prachtige tourtocht door de regio van circa tien of twintig km. De fietstocht start in de Corbulotunnel en eindigt bij het informatiecentrum van de RijnlandRoute. Deze sportdag wordt afgesloten met een feestelijke FunRun van vijf kilometer, waarbij bezoekers in eigen feestelijke en originele outfits door de tunnel rennen. De sportdag wordt in samenwerking met de Rotary Clubs regio Rijnland georganiseerd. Via het festival werft de Rotary donaties voor een goed doel dat jeugd binnen de regio Rijnland kansen biedt om te sporten en te bewegen.

Deelname aan de sportdag kost vijf euro. Voor de KidsRun is daar een leuke attentie bij inbegrepen. Alle opbrengsten van de sportdag gaan naar het goede doel Jeugdfonds Sport & Cultuur (https://jeugdfondssportencultuur.nl/). De cultuurdag is gratis voor alle bezoekers.
Sportdag zondag 23 juni: inschrijven is vanaf nu mogelijk via deze link: www.rijnlandroute.nl/festival

Al ruim zevenduizend mensen hebben zich ingeschreven voor het festival; de cultuurdag zit bijna vol. Voor de sportdag kun je je nog inschrijven.