Informatiemagazine 2022

Het nieuwe informatiemagazine (binnenkort) bij u op de mat

Met trots presenteren Dorpsmarketing Oegstgeest en Akse Media het nieuwe Informatiemagazine Oegstgeest 2022, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. Dit magazine heeft de titel  “Oegstgeest een dorp om trots op te zijn” en natuurlijk ontbreekt de slogan “Terug naar Oegstgeest” niet, hij staat op iedere pagina. Wij wensen u veel leesplezier.

Op dinsdag 22 maart heeft Marjolijn van der Jagt, dorpsmarketeer van Dorpsmarketing Oegstgeest het eerste exemplaar overhandigd aan de burgemeester Emile Jaensch en Natasja Zitman, secretaris van CKV Fiks.

Voorheen werd er in een kleiner formaat een gemeentegids uitgebracht, inmiddels is dit al de 3e editie in deze nieuwe “vorm”. In het magazine 2022 vindt u naast interessante redactionele artikelen ook informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Dankzij de enthousiaste medewerking van diverse Oegstgeester fotografen, waaronder: Wil van Elk, Monique Shaw en Willemien Timmers bevat dit magazine foto’s van hele mooie Oegstgeester plekjes. De coverfoto is gemaakt door Tim Helming. Dorpsmarketing Oegstgeest heeft veel tijd en energie gestoken om deze uitgave te realiseren. Het voorwoord van het magazine is geschreven door de burgemeester van Oegstgeest.


Naast alle boeiende artikelen is er ook een adressenindex opgenomen van algemene diensten en voorzieningen. Akse Media heeft de adressenindex van Oegstgeest en omstreken samengesteld en daar waar mogelijk gecontroleerd. Dorpsmarketing Oegstgeest draagt daarvoor geen verantwoordelijkheid.
 

Het magazine wordt in week 12 en 13 bij circa 9.000 huishoudens in Oegstgeest verspreid. CKV Fiks zorgt voor de totale verspreiding. Dankzij de tientallen vrijwilligers van de korfbalvereniging zal er, ook dit jaar weer, gezorgd worden voor een goede huis-aan-huis bezorging. Mocht u een NEE = NEE sticker hebben of na 6 aprilnog geen magazine hebben ontvangen dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis of bij de Rijnlandse Boekhandel aan de Lange Voort.