Informatiemagazine 2021

Het nieuwe informatiemagazine Oegstgeest 2021 binnenkort in uw brievenbus

Met trots presenteren Dorpsmarketing Oegstgeest en Akse Media het nieuwe informatiemagazine Oegstgeest 2021. Een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. In het magazine staan interessante artikelen en informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven in het mooie groene dorp Oegstgeest. Tevens kunt u een bladerbare versie (e-book) bekijken via de SmartMap http://oegstgeest.smartmap.nl

Dorpsmarketing Oegstgeest heeft er veel tijd en energie ingestoken om deze gratis uitgave tot een succes te maken. De coverfoto is gemaakt door de Oegstgeester fotograaf Monique Shaw. De cover past mooi bij de titel ‘Oegstgeest, een dorp om trots op te zijn.’ Natuurlijk ontbreekt de slogan ‘Terug naar Oegstgeest’ niet. ‘Wij wensen u veel leesplezier’ laat dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt weten.

Het gemeentemagazine zal verspreid worden door korfbalvereniging CKV Fiks. Dorpsmarketing Oegstgeest is zeer enthousiast dat deze Oegstgeester vereniging de verspreiding gaat verzorgen. Dit is de eerste keer dat de verspreiding op deze manier plaats zal vinden. Hiermee wordt de dorpstrots vergroot en zorgen we voor meer betrouwbaarheid van de verspreiding.

Dankzij de enthousiaste medewerking van diverse Oegstgeester fotografen, waaronder Wil van Elk, Tim Helming, Roel Slootweg, Willemien Timmers en Monique Shaw bevat dit magazine foto’s van herkenbare Oegstgeester plekjes. 

Mocht u na 28 maart nog geen gemeentemagazine hebben ontvangen dan kunt u deze afhalen bij het gemeentehuis of in het Dorpscentrum. Bij NEE/NEE en JA/NEE stickers wordt het gemeentemagazine 2021 niet verspreid.

Naast alle interessante artikelen is er in het magazine een adressenindex opgenomen. Akse Media heeft de adressenindex van Oegstgeest en omstreken samengesteld en daar waar mogelijk gecontroleerd.

In verband met het coronavirus kan het zo zijn dat een aantal acties en of evenementen die in de gids staan geen doorgang kunnen vinden. Houd de website www.terugnaaroegstgeest.nl in de gaten!

De digitale versie van het magazine is goed toegankelijk voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Het is mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

Tot 2020 werd er een kleiner formaat gemeentegids uitgebracht. Nu is het op verzoek van Dorpsmarketing Oegstgeest een informatiemagazine geworden. Dit is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, vereniging en instellingen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl ( onder vermelding van informatiemagazine Oegstgeest) of neem contact op via (0223) 673 010.

Gemeentegids app

Ook is er naast het magazine en de digitale gids een gratis Gemeentegids app. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. Er is een mogelijkheid om uw vermelding of bedrijf toe te voegen. Ook leidt de app u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. De gratis gemeentegids app kunt u downloaden door de QR-code te scannen.