Informatiemagazine 2023

Het informatiemagazine

Met trots presenteren Dorpsmarketing Oegstgeest en Akse Media het nieuwe Informatiemagazine Oegstgeest 2023, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. Dit magazine heeft de titel  “Oegstgeest een groen en gezond dorp om trots op te zijn” en natuurlijk ontbreekt de slogan “Terug naar Oegstgeest” niet, hij staat op iedere pagina. Wij wensen u veel leesplezier.

 

Voorheen werd er in een kleiner formaat een gemeentegids uitgebracht, inmiddels is dit al de 4e editie in deze nieuwe “vorm”. In het magazine 2023 vindt u naast interessante redactionele artikelen ook informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Dankzij de enthousiaste medewerking van diverse Oegstgeester fotografen, waaronder: Wil van Elk, Monique Shaw en Willemien Timmers bevat dit magazine foto’s van hele mooie Oegstgeester plekjes. De coverfoto is een illustratie van Stephan Timmers en tevens het beeld waar de Terug naar Oegstgeest puzzel uit bestaat! Dorpsmarketing Oegstgeest heeft veel tijd en energie gestoken om deze uitgave te realiseren. Het voorwoord van het magazine is geschreven door de burgemeester van Oegstgeest.


Naast alle boeiende artikelen is er ook een adressenindex opgenomen van algemene diensten en voorzieningen. Akse Media heeft de adressenindex van Oegstgeest en omstreken samengesteld en daar waar mogelijk gecontroleerd. Dorpsmarketing Oegstgeest draagt daarvoor geen verantwoordelijkheid.
 

De magazines zijn bij circa 9.000 huishoudens in Oegstgeest verspreid. CKV Fiks zorgde voor de totale verspreiding. Dankzij de tientallen vrijwilligers van de korfbalvereniging is, ook dit jaar weer, goede huis-aan-huis bezorging mogelijk gemaakt. Mocht u een NEE = NEE sticker hebben of na 6 april nog geen magazine hebben ontvangen dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis of bij de Rijnlandse Boekhandel aan de Lange Voort.