Overnachten in Oegstgeest

Hilton Garden Inn Oegstgeest

Corpus is gevestigd op het Bio-Science Park naast CORPUS. Het hotel bied een goede bereikbaarheid vanaf de A44 en heeft gratis parkeermogelijkheden. Ze beschikken over diverse familie faciliteiten zoals een kinderhoek, speeltoestellen, familiekamers en een fietsverhuur. Ook is het mogelijk om in dit hotel te vergaderen of een ander zakelijk evenement plaats te laten vinden.

Boek nu

Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof

Villa Beukenhof is een authentiek hotel waar persoonlijke aandacht en comfort centraal staan. Het historische karakter van het hotel biedt sfeer en comfort. Zij beschikken over een aantal prachtige suites, met ieder een eigen stijl en inrichting. Villa Beukenhof beschikt ook over een bar, een lounge en een restaurant. Je kunt hier terecht voor een heerlijk diner, een bite en een hightea. 

Boek nu

Bastion Hotel Leiden - Oegstgeest

Het 3-sterren Bastion Hotel Leiden Oegstgeest beschikt over 60 Comfort kamers en een à la carte restaurant. Het hotel is favoriet bij onze gast vanwege de centrale ligging aan de A44 tussen Leiden en Oegstgeest. Een hotelovernachting is daarom makkelijk te combineren met een bezoek aan Katwijk, Noordwijk, Leiden, Den Haag of het Jaarlijkse Bloemencorsovan de Bloemenstreek. Parkeren is altijd gratis bij Bastion Hotel Leiden Oegstgeest. 

Boek nu