Overnachten in Oegstgeest

Hilton Garden Inn Oegstgeest

Hilton inn is gevestigd op het Bio-Science Park Leiden/Oegstgeest naast CORPUS (museum en congrescentre).Het prijswinnend en moderne hotel biedt ruimte kamers met gratis Wifi, restaurant op begane grond en een 24 uurs pavilion pantry. Gelegen aan de A44. Volop gratis parkeermogeljkheden. Het hotel is geschikt voor vergaderen, congressen, trouwen, maar beschikt ook over diverse familiefaciliteiten zoals een kinderhoek, speeltoestellen, familiekamers en fietsverhuur. 

Boek nu

Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof

Villa Beukenhof is een authentiek hotel waar persoonlijke aandacht en comfort centraal staan. Het historische karakter van het hotel biedt sfeer en comfort. Het hotel heeft een aantal prachtige suites, met ieder een eigen stijl en inrichting. Villa Beukenhof beschikt ook over een intieme lounge, de sfeervolle Jacky's bar en natuurlijk een restaurant van naam en faam. Je kunt hier terecht voor een heerlijk diner, een bite en een hightea. 

Boek nu

Bastion Hotel Leiden - Oegstgeest

Het 3-sterren Bastion Hotel Leiden Oegstgeest beschikt over 60 Comfort kamers en een à la carte restaurant. Het hotel is favoriet bij reizigers en vakantiegangers vanwege de centrale ligging aan de A44 tussen Leiden en Oegstgeest. Een hotelovernachting is daarom makkelijk te combineren met een bezoek aan Katwijk, Noordwijk, Leiden, Den Haag of het Jaarlijkse Bloemencorsovan de Bloemenstreek. Parkeren is altijd gratis bij Bastion Hotel Leiden Oegstgeest. 

Boek nu

Kasteel Oud - Poelgeest

Het hotel beschikt over 45 kamers. Tot de voorzieningen horen een eetzaal, een bar, roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Wifi biedt de gasten toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Deze moderne accomedatie is te vinden op het mooie landgoed van Oud - Poelgeest.

Boek nu