Onze slogan

Terug naar Oegstgeest

Nooit zal Jan Wolkers verwacht hebben dat de titel van zijn bestseller zo’n prominente rol zou krijgen voor de promotie van zijn geliefde Oegstgeest. Toch zal deze titel de komende jaren de inzet zijn van een aanhaakcampagne van Dorpsmarketing Oegstgeest. Op vele winkelruimten, in restaurants en hotels en bij de sportverenigingen, overal zal de slogan terug te vinden zijn om herhaalbezoek aan Oegstgeest te stimuleren.

Het doel van 'Terug naar Oegstgeest'
- Positioneren van schrijversdorp Oegstgeest als aantrekkelijke top 10 woongemeente om naar terug te komen ter
a) Vergroten van het herhalingsbezoek
b) Verbetering van de kennis waarvoor en wanneer naar Oegstgeest te komen

Wij gaan ervoor zorgen dat deze slogan zichtbaar zal zijn op vele plekken en momenten. Wij gaan de ondernemers, organisaties en verenigingen vragen om op hun uitingen, bijvoorbeeld op een kassabon of op een winkelruit deze slogan ook mee uit te dragen. Inmiddels kunt u de slogan al op 20 verschillende plekken in Oegstgeest vinden. Verschillende winkeliers, ondernemers, organisaties en verenigingen uit ons dorp doen hier al aan mee. De sleutelhanger met de slogan is, zoals u kunt zien onder het kopje 'sleutelhanger', ook al op 3 plekken te koop. Wanneer je een boek koopt bij de Rijnlandse Boekhandel, of een boek leent bij de Bibliotheek aan de Lange Voort, zal onze boekenlegger ook niet te missen zijn. 

De uitrubriek Oegst! zullen wij ook op vele manieren onder de aandacht brengen bij onder andere lokale en regionale media en de website. Zo hopen we iedereen (terug) te zien in Oegstgeest. Het dorp heeft vele actieve bewoners, die veel activiteiten organiseren voor de bewoners en bezoekers.

Fietsmaatjes Oegstgeest naar de ''collegebanken''

De Universiteit Leiden is 444 jaar oud en wie jarig is... organiseert een fietstocht! Op 11 mei trapten 20 duofietsen 44,4km weg door Leiden, Den Haag en omgeving. Namens Fietsmaatjes Oegstgeest reden er drie duofietsen met gasten van 93, 91 en 84 jaar mee in deze bijzondere stoet. Een lange blauwe sliert doorkruiste de regio en kreeg naast veel bekijks vooral positieve reacties van het langs de kant staande publiek. En natuurlijk waren deze duofietsen tijdens deze opvallende fietstocht voorzien van de sticker "Terug naar Oegstgeest". Dat betekent ook dat na de gezellige fietstocht het ook weer goed terugkomen was in Oegstgeest.

* Fotograaf: Lisanne Patijn

Boekenleggers

Sticker

Sleutelhangers