KatwijkBinse Truckrun

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, er geen doekjes om te winden. Kort door de bocht, recht voor z’n raap. Geen opsmuk, geen franjes, geen tierelantijnen. Met een glimlach van oor tot oor en glimmend van trots kondigen wij, de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn en vereniging SIEN, aan dat de inschrijving is geopend.

U leest het goed, voor de 25e keer alweer, een zilveren jubileum voor een GOUD evenement! U weet wel; dat rumoerig en kleurrijk lint van blinkend blik, glimmend chroom en grommende ronkende motoren dat door onze regio slingert. Al van verre hoort u ze aankomen. Een aanzwellende kako-symfonie van tetterende, toeterende, jolig jubelende, joelende, schel zwiep- zwiepende klanken. Stoer, tof en fun, dat is deze KatwijkBinse Truckrun.

De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn en vereniging SIEN zijn daarom maar wat blij en trots om dit enerverende evenement weer te kunnen organiseren. Wil jij je medemens met een verstandelijke beperking de dag van zijn of haar leven bezorgen en onderdeel zijn van deze toffe truckrun? Dan kan dat! Ook voor deze 25e editie zijn we op zoek naar stoere toffe truckers en evenzo stoere blije bijrijders. Een truckrun zoals een truckrun bedoelt is! Wil jij je medemens met een verstandelijke beperking de dag van zijn of haar leven bezorgen en onderdeel zijn van deze toffe truckrun? Dan kan dat! Ook voor deze 25e editie zijn we op zoek naar stoere toffe truckers en evenzo stoere blije bijrijders. Een truckrun zoals een truckrun is bedoeld!

Inschrijving gestart!
Let op! Inschrijven voor deze 25e editie van de KatwijkBinse Truckrun kan alleen digitaal, dit geldt ook voor de bijrijders. Er is plek voor honderd chauffeurs. De inschrijving staat open tot en met 19 juni 2024. Surf naar de website van de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/ en meld je aan.

De KatwijkBinse Truckrun 2023, mede mogelijk gemaakt door: ESA ESTEC, Novèns Accountants, Rap Vormgeving Katwijk, Den Dulk De Echte Bakker en Albert Hein Zeilmakerstraat.

Wanneer

  • Zaterdag 24 augustus 2024