Geen oud-papier FC Oegstgeest, is uitgesteld

Vrijwilligers van FC Oegstgeest halen tot nader bericht geen oud-papier op in Oegstgeest.

Geen inzameling oud-papier tot nader order.

De ontwikkelingen rondom de regels voor het coronavirus maken dat FC Oegstgeest nog geen actieve papierinzameling mag doen. In augustus wordt door de vakanties niet opgehaald.

Wat nu te doen met uw oude papier?
In overleg met de gemeente zijn er de volgende mogelijkheden: Voor FC Oegstgeest blijven sparen kan en mag. Zeven dagen in de week en gedurende 24 uur per dag kan papier en dozen in alle formaten worden ingeleverd in de oud-papiercorner bij de ingang van het sportpark van FC Oegstgeest. Er is hier overigens ook een kledinginzamelpunt. Inleveren bij Fiks is natuurlijk ook mogelijk. Ga op verzoek van de gemeente niet alleen voor papier naar de milieustraat. Gegeven de drukte daar heeft de gemeente liever dat u papier op de inzamelplaatsen wordt aangeleverd. Zet geen dozen of papier naast de inzamelpunten van de gemeente. Het ophaalproces wordt hiermee verstoord. Container vol? Rij dan even door naar de Voscuyl. Daar mag het wel naast de containers worden geplaatst.

Voor vragen over het ophalen van oud-papier, of voor hulp, mail dan naar oud-papier@fcoegstgeest.nl.

Wanneer

  • Elke maand op de 1e maandag van de maand voor 100 maanden
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • 6 april wordt geen oud-papier opgehaald! In de maand augustus wordt geen papier opgehaald! Maaandag 11 mei 2020 verschuift wegens dodenherdenking op 4 mei. Maandag 8 jun 2020 (verschuift wegens Pinksteren op 1 juni). Augustus – geen papier ophalen wegens de vakantie.