Expositie in Duinzigt tot 27 augustus

Contact

Expositie Duinzigt
Duinzigt
Rhijngeesterstraatweg 40 D
2341 BV Oegstgeest
Plan je route

Nora van Klingeren (1956, Amsterdam) maakt textiel, veelal wandkleden en in combinatie met constructies van staal en andere materialen. Nora is opgeleid als architect. Na jaren in projectmanagement te hebben gewerkt, is ze overgestapt naar meer creatieve handmatige arbeid. Op het vlak van textielkunst is ze autodidact, maar het gevoel voor vorm en verhoudingen komen uit de bouwkunde. Vilt vormt altijd een onderdeel van haar werk. Ze maakt haar vilt zelf en verwerkt hierin met door haarzelf met zeefdruk bedrukte zijde. Haar inspiratie kan van alles komen, maar al haar werken hebben een verhaal. De laatste jaren is klimaatverandering een vast thema voor haar.

Marjan Kok (1947, Rotterdam) maakt keramiek. Zij volgde lessen in het bewerken van keramiek in Den Haag en Leiden. Lange tijd combineerde zij het vervaardigen van keramiek met haar baan als jockey en de verzorging van volbloed paarden op Duindigt. Met haar zus Jessey heeft Marjan jarenlang een eigen galerie in Leimuiden geleid. Haar grote liefde voor dieren is te zien in deze expositie. Naast paarden zijn dolfijnen en vogels een grote inspiratiebron voor haar.

De expositie is te zien in het historische complex Duinzigt, Ruimte voor Ondernemen in Oegstgeest van 26 april tot 27 augustus op maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 27 augustus 2024 10.00 - 16.00 uur