CORPUS Congress Centre

Corpus Congress Centre

CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van de educatieve attractie CORPUS ‘reis door de mens’ die sinds maart 2008 inmiddels meer dan 2,2 miljoen bezoekers heeft getrokken. Samen met het naastgelegen viersterrenhotel Hilton Garden Inn Leiden, vormt CORPUS Congress Centre een groot congrescomplex. Paradepaardje is de grote congreszaal (540 personen). De naastgelegen lounge is een ‘prefunction area’ geschikt voor registratie, netwerken en catering. De bar en het op het zuiden gelegen terras bieden mogelijkheden voor een gezellige afsluiting van een bijeenkomst. Vier kleinere zalen die door middel van geluidsdichte schuifwanden verdeeld of aan elkaar gekoppeld kunnen worden, creëren een scala aan mogelijkheden voor breakouts en workshops. Op de bovenste verdieping bevindt zich een penthouse met een groots uitzicht richting de kustlijn. Het penthouse met bar is de perfecte locatie voor een receptie, een borrel of een sitdown diner.

Catering

CORPUS beschikt over uitstekende in house catering: CORPUS Culinair. Bij de verschillende lunch-, buffet- of dinerarrangementen staat ‘verantwoord eten’ hoog in het vaandel en wordt in het assortiment rekening gehouden met trends in verantwoorde voeding. Naast de catering van CORPUS Culinair, werkt CORPUS nauw samen met diverse vooraanstaande partycateraars die wij op basis van het profiel van de te organiseren bijeenkomst aan u voorstellen.

Arrangementen

Tijdens evenement, congressen en vergaderingen zijn verschillende arrangementen mogelijk. CORPUS Congress Centre biedt modulaire arrangementen, die geheel naar wens zijn in te vullen. Een aantal mogelijke arrangementen zijn: Brainstormarrangement, Trainen tussen de Brains, Teambuilding Lachen, Escape Room Experience, Uitje met rondvaart en de spectaculaire ‘reis door de mens’.

Parkeren & contact

CORPUS beschikt over een parkeergarage die gelijk toegang verleent tot het congresgebouw. Bij evenementen waar meer dan 125 auto’s worden verwacht, kan CORPUS een parkeerplan opstellen waarbij gebruik gemaakt wordt van parkeermogelijkheden in de directe omgeving van CORPUS.

De afdeling Congressen en Evenementen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, via 071-7510203 of via info@corpuscongresscentre.nl.

CORPUS Congress Centre

Willem Einthovenstraat 1

2342 BH Oegstgeest