CORPUS Congress Centre

Corpus Congress Centre

Naast de 'reis door de mens' heeft CORPUS ook een congrescentrum. CORPUS Congress Centre beschikt over verschillende zalen met ongekende mogelijkheden. De lounge is een 7 meter hoge en overzichtelijke ruimte van 450m2 met een bar en terras. Grenzend aan de lounge bevindt zich de hoge congreszaal van 568m2. Deze zaal is uitermate geschikt voor plenaire sessies van maximaal 540 personen. In een handomdraai kan deze congreszaal verkleind worden naar een congreszaal met een maximale capaciteit van 300 personen in combinatie met diverse breakoutzalen.

Op de 8e etage van CORPUS ligt het penthouse met een prachtig panoramisch uitzicht over de Hollandse kustlijn. De lichte ruimte van 90 m2 biedt plaats aan 60 deelnemers in theater- of dineropstelling.

Last but not least, biedt CORPUS Congress Centre de mogelijkheid om de ‘reis door de mens’ toe te voegen aan het programma.
 

Huur het hele pand af!

Gezellig borrelen in het oor, dineren in de darmen of een walking dinner door het menselijk lichaam. Bij CORPUS Congress Centre is het mogelijk om naast het gehele congrescentrum ook de ‘reis door de mens’ en de bijbehorende interactieve ruimtes af te huren. Het is mogelijk om op elke etage een extra ruimte voor een subsessie te creëren, waardoor er twaalf extra ruimtes ontstaan. Zo kun je als opdrachtgever 800 gasten ontvangen, waarvan 540 plenair.Het team van CORPUS Congress Centre helpt je graag bij het uitdenken van unieke concepten op maat. 

Catering

CORPUS beschikt over uitstekende in house catering: CORPUS Culinair. Bij de verschillende lunch-, buffet- of dinerarrangementen staat ‘verantwoord eten’ hoog in het vaandel en wordt in het assortiment rekening gehouden met trends in verantwoorde voeding. Naast de catering van CORPUS Culinair, werkt CORPUS nauw samen met diverse vooraanstaande partycateraars die wij op basis van het profiel van de te organiseren bijeenkomst aan u voorstellen.

Arrangementen

Tijdens evenement, congressen en vergaderingen zijn verschillende arrangementen mogelijk. CORPUS Congress Centre biedt modulaire arrangementen, die geheel naar wens zijn in te vullen. Een aantal mogelijke arrangementen zijn: Brainstormarrangement, Trainen tussen de Brains, Teambuilding Lachen, Escape Room Experience, Uitje met rondvaart en de spectaculaire ‘reis door de mens’.

Parkeren & contact

CORPUS beschikt over een parkeergarage die gelijk toegang verleent tot het congresgebouw. Bij evenementen waar meer dan 125 auto’s worden verwacht, kan CORPUS een parkeerplan opstellen waarbij gebruik gemaakt wordt van parkeermogelijkheden in de directe omgeving van CORPUS.

CONTACT
Kijk voor meer informatie op CORPUS Congress Centre, of neem contact met hen op via 071 751 0203 of info@corpuscongresscentre.nl

CORPUS Congress Centre
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest