SeniorenComputerCafé di/vrij op afspraak https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/

Contact

Adres:
Radius
Kennedylaan 141
2343 GM Oegstgeest
Plan je route

De vrijwilligers van het SeniorenComputerCafé starten vanaf 1 juli 2021 weer met de spreekuren op dinsdag- en vrijdagmiddag van 13:45–15:45 uur in de grote zaal van flat Haeswijk, Pres. Kennedylaan 141 in Oegstgeest.

Zij helpen met vragen over het gebruik van computer-, tablet- of smartphone in tijdsblokken van dertig minuten per hulpvrager. Bezoekers moeten zelf een mondkapje meenemen en niet eerder dan tien minuten voor de afgesproken tijd aanwezig in de grote zaal in de flat Haeswijk. Deze zaal is zodanig ingericht dat er voldoende mogelijkheden zijn om drie à vier hulpvragers gelijktijdig binnen kunnen laten. Er is gelegenheid om handen te desinfecteren. Een van de vrijwilligers stelt enkele vragen en er wordt een registratiekaart ingevuld voor een eventueel contactonderzoek. Het eigen meegebrachte apparaat wordt gedesinfecteerd. Er is een speciale looproute naar een wachttafel. Vrijwilligers werken aan een tafel waar anderhalve meter afstand houden mogelijk is. Vrijwilligers dragen een mondkapje en een gezichtskapje. Na afloop wordt de ruimte via een speciale route verlaten om contact met mogelijke andere aanwezigen te voorkomen.

Aanmelden via 06 321 49 646 of via de mail post@scc-oegstgeest.nl. Kijk op https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/ voor meer informatie.

Wanneer

  • elke dinsdag13.45 - 15.45 uur
  • elke vrijdag13.45 - 15.45 uur