Radius: Senioren Computercafé

Contact

Adres:
Radius
Kennedylaan 141
2343 GM Oegstgeest
Plan je route

Vanaf 2 oktober 2020 start het SCC weer met hulp bij computer-, tablet- of smartphonevragen! Dit kan alleen onder strikte voorwaarden vanwege het risico dat vrijwilligers en eventuele hulpvragers lopen in deze covid-periode. Zo is een protocol ontwikkeld volgens de richtlijnen van het RIVM waarmee zo veilig als het maar kan hulp wordt geboden aan ouderen van de Gemeente Oegstgeest. Wel van tevoren aanmelden via het telefoonnummer 06 321 49 646 of via de mail post@scc-oegstgeest.nl. Mocht dit nummer niet bemand zijn, dan wordt doorgeschakeld naar de telefooncentrale van Radius die naam en telefoonnummer doorstuurt naar het SCC die terugbelt.

Ingepland wordt op een dinsdag of vrijdag op een vastgestelde tijd, tussen 13.45 en 15.45 uur. Bezoekers moeten zelf een mondkapje meenemen en niet eerder dan tien minuten voor de afgesproken tijd in de grote zaal in de flat Haeswijk aanwezig zijn.

Deze zaal is zodanig ingericht dat er maximaal vier hulpvragers gelijktijdig binnen kunnen zijn. Er is gelegenheid om handen te desinfecteren en daarna een mondkapje omdoen. Vrijwilligers stellen enkele triagevragen. Bij binnenkomst moet een registratiekaart worden ingevuld om SCC in staat te stellen eventueel contactonderzoek uit te voeren mocht dat nodig zijn. Er is een speciale looproute naar een wachttafel. Vrijwilligers werken aan een tafel waar anderhalve meter afstand houden mogelijk is. Vrijwilligers dragen een mondkapje en een gezichtskapje. Eigen meegebrachte apparaten worden eerst gedesinfecteerd. Na afloop wordt de ruimte via een speciale route verlaten om contact met mogelijke andere aanwezigen te voorkomen.

Kortom: SCC heeft gezocht naar een zo veilig mogelijke manier om (eindelijk) weer de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Kijk op https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/ voor mogelijke extra berichtgeving over de hervatting van de dienstverlening!

U wordt dan ingepland om op een dinsdag of vrijdag te komen op een vastgestelde tijd, tussen 13:45 en 15:45 uur. Zorg dat u zelf een mondkapje meeneemt en dat u niet eerder tien minuten voor de afgesproken tijd naar de grote zaal in de flat Haeswijk komt.

Deze zaal is zodanig ingericht dat er maximaal 4 hulpvragers gelijktijdig binnen kunnen zijn. Er is gelegenheid om uw handen te desinfecteren waarna u een mondkapje omdoet. Dan wordt u opgewacht door een van de vrijwilligers die u enkele triagevragen zal stellen alvorens u binnen te laten. Binnengekomen vult u een registratiekaart in, waarmee SCC in staat is een eventueel contactonderzoek uit te voeren mocht dat nodig zijn. U volgt een speciale looproute naar een wachttafel. Zodra een van de vrijwilligers vrij is zal hij u vragen te gaan zitten aan zijn tafel waar 1,5 meter afstand houden mogelijk is. Onze vrijwilligers dragen een mondkapje en een gezichtskapje om u (en zichzelf) zo goed mogelijk te beschermen, aldus de SCC vertegenwoordiger. Uw eigen meegebrachte apparaat zal eerst worden gedesinfecteerd. Na afloop verlaat u direct de ruimte via een speciale route, waardoor u niet in contact komt met mogelijke andere aanwezigen.

Kortom: SCC heeft gezocht naar een zo veilig mogelijke manier om u (eindelijk) weer van dienst te kunnen zijn. Kijk op https://www.scc-oegstgeest.nl/scc/ voor mogelijke extra berichtgeving over de hervatting van de dienstverlening!

Wanneer

  • elke dinsdag13.45 - 15.45 uur
  • elke vrijdag13.45 - 15.45 uur