Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Heel Nederland leest t/m 30-11

Contact

Bibliotheek Oegstgeest
Lange Voort 2 T
2341KA Oegstgeest
Plan je route

Leden van de bibliotheek kunnen tijdens Heel Nederland Leest het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl gratis in de bibliotheek ophalen. Wees er snel bij want op=op. In dit boek krijgen lezers de familiegeschiedenis van de negentienjarige Surinaamse student Waldemar en een veertigjarige Hollandse vrouw mee. Deze biografie met een historisch tintje beschrijft verschillende thema’s die nog altijd actueel zijn.

De bibliotheek inspireert graag haar bezoekers en daarom zijn er in de vestigingen en op de website boekentips te vinden over families en hun bijzondere geschiedenis. Lees mee over liefde, veerkracht en moed van families in roerige tijden en door verschillende generaties heen. Naast de fysieke boeken is het, als lid van de Bibliotheek, ook mogelijk om e-books en luisterboeken te lenen via de online bibliotheek. De boekentips zijn te vinden op de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/nederlandleest.

Heel Nederland Leest is een campagne van stichting CPNB en de Bibliotheek ter bevordering van het lezen van boeken met elk jaar een ander thema.