Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Sacred Dance

De dansdocent is Nanne Doets. Zij stelt elk seizoen een nieuw thema voor en zoekt of bedenkt hierbij passende dansen en bewegingen. Dit najaarsseizoen is het thema 'Het beleven van Tijd'. Door de bewegingen en danspassen, maar ook door inspirerende teksten en gedichten wordt dit thema al doende verdiept, zodat het als het ware al dansende 'in ons zakt'.
Sacred Dance, ook wel Circle Dance genoemd. Je danst namelijk in een kring en geeft elkaar meestal, afhankelijk van de dans, een hand. Het is letterlijk en figuurlijk een samenbindende activiteit. Je drukt iets uit met je lichaam via je passen en met behulp van muziek. Het kan meditatief, vrolijk of ernstig zijn, al naar gelang de soort dans. Het is een fantastische oefening voor de coördinatie van hoofd en voeten.

De lessen zijn om de twee weken op maandag van 10 – 12 uur in het Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9. Nieuwsgierig geworden? Kom een keer gratis meedoen. De groep ziet uit naar nieuwe leden, en is verwelkomend voor alle leeftijden. Aanmelden: nannedoets@gmail.com.

Kijk voor alle activiteiten in het Dorpscentrum op de website www.dorpscentrumoegstgeest.nl.