Hulp bij belastingaangifte: bibliotheekbollenstreek.nl/belastingaangifte

Contact

Adres:
Bibliotheek Oegstgeest
Lange Voort 2 T
2341KA Oegstgeest
Plan je route

In de maand maart staan bij de Bibliotheek Bollenstreek belastinginvullers van SchuldHulpMaatje klaar om te helpen bij het invullen van belastingaangiftes. Een belastinginvuller kan thuis of tijdens het belastingspreekuur in de bibliotheek helpen bij het invullen van de belastingaangifte. Samen met de belastinginvuller kan een machtigingscode aangevraagd worden. Daarvoor is een Burgerservicenummer (BSN-nummer) nodig. Na het aanvragen van een machtingscode wordt een vervolgafspraak ingepland om de belastingaangifte in te vullen. Andere vragen over het belastingformulier kunnen ook tijdens het belastingspreekuur gesteld worden.

De spreekuren zijn op vrijdag 3 maart, donderdag 16 maart en donderdag 30 maart. De exacte tijden zijn te vinden op de website van de Bibliotheek Bollenstreek.
Veilig aangifte doen
Op afspraak kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online belastingaangifte ingevuld en geprint worden met een veilige computer en veilig internet. Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/belastingaangifte.

Het belastingspreekuur en het laten invullen van de belastingaangifte door een belastinginvuller is gratis. Wel vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl/belastingaangifte. De hulp bij belastingaangifte is voor inwoners van de gemeente Oegstgeest. Verder mag het jaarinkomen niet hoger zijn dan €35.000 (alleenstaanden) of €50.000 (voor gehuwden en samenwonenden).

Wanneer

  • Donderdag 30 maart 2023