PaasHaaswijkloop

Alle lopers krijgen een startnummer, er is een warming-up op muziek, er zijn omkleedfaciliteiten, drinkpost(en), prijzen, en voor de kinderen een medaille en een loterij.
Het parcours is licht aangepast en gaat nog steeds door Haaswijk, de Morsebel en natuurlijk het rondje “Klink” waar nu de kleine Klink aan is toegevoegd.

Onze vrijwilligers verzorgen dit jaar weer een garderobe waar de lopers hun kleding in bewaring kunnen geven. Omkleden kan in de gymzaal aan de Jan Wolkerslaan.

De Kinderloop is dit jaar gratis. Voor de kinderloop is de afstand 2 km en daarnaast zijn er nog de 5 en 10 kilometer. De kinderloop start om 11.30 uur met een warming-up om 11.15 uur.
Om 12.00 uur is de centrale warming-up voor de afstanden 5 en 10 km en kort daarna de start voor deze afstanden.

Als gewoonlijk hebben we voor de kinderen een loterij. Hun startnummer is ook hun lotnummer. De prijsuitreiking voor de kinderloop en de loterij is rond 11.45 uur. Als het weer goed is staat er een springkussen.

Voorinschrijving is mogelijk via de website www.paashaaswijkloop.nl. Inschrijven op de dag zelf kan tussen 10.30 uur en 11.30 uur in de tent in het Mien Ruyspark (bij slecht weer in de gymzaal van OBS de Springplank in de Jan Wolkerslaan). Bij inschrijving krijgen de lopers een startnummer.

Deelname 5 en 10 km: leden van de Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel en van de Loopgroep Oegstgeest betalen € 3,00, niet-leden betalen € 6,00.

Informatie: phwloop@loopgroepoegstgeest.nl / www.paashaaswijkloop.nl.

Wanneer

  • Maandag 10 april 2023 om 11.30 uur