CJG Met Tessie in een depressie

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Oegstgeest organiseert een theatervoorstelling in samenwerking met Tessa voor jongeren van zestien jaar, ouders van tieners en volwassenen die werken binnen deze doelgroep over depressie.

Ben of ken jij een tiener die zich vaak angstig of somber voelt? Heb je het gevoel niet goed genoeg te zijn of ervaar je veel stress? Dan ben je niet de enige! Toch praten we hier niet vaak over met anderen. Terwijl er een heleboel mensen zijn die weten hoe het voelt, en jou kunnen steunen.

Stemmingswisselingen zijn in de puberteit heel normaal. Maar soms kan je je zorgen maken dat je tiener, je klasgenoot of jezelf in een depressie is/bent geraakt. Hoe herken je dat? En wat kan je eraan doen? TESSA. neemt ons mee in haar wereld met depressie en met haar voorstelling maakt ze dit thema bespreekbaar.

Met Tessie in een depressie is een interactieve muzikale voorstelling over de thema's depressie, angst, hechting en mentale kwetsbaarheid die je beleeft via een koptelefoon. Voor iedereen die een depressie beter wil begrijpen, herkennen en bespreekbaar maken.

Wanneer

  • Dinsdag 12 december 2023 19.00 - 21.00 uur