Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Pinkstershow Jachthaven Poelgeest t/m 29-5

Het komende weekend organiseert Jachthaven Poelgeest uit Oegstgeest de traditionele Pinkstershow! Op vrijdag, zaterdag en maandag is het mogelijk de modellen van Antaris, Maril en Maxima te bekijken. Ook is het mogelijk om op afspraak een proefvaart te maken. De tenders van Maxima zijn uitgevoerd met Honda buitenboordmotoren. De meeste boten zijn uitgevoerd voor het rustige toervaren maar vanaf dit jaar komt ook de snelvarende watersporter aan zijn trekken bij Poelgeest. Zo zijn tijdens de Pinkstershow de nieuwe Maxima 640 en 740 te bezichtigen; de 640 is uitgevoerd met een Honda 100 pk motor en de 740 zelfs met 6 cilinder 250 pk!

Van de Antaris lijn is tijdens de show het allernieuwste model te bewonderen, de Antaris Seventy5. Deze 7,5 meter lange tender is het nieuwste ontwerp van de Friese werf en heeft een open spiegel met doorloop naar het zwemplateau. Naast de Seventy5 zijn natuurlijk ook de vertrouwde Sixty6 en Fifty5 te bewonderen!

Ook uit Friesland zijn de Maril 6Nxt en 7Nxt te zien, deze prachtige sloepen combineren het klassieke sloepmodel met alle moderne gemakken voor heerlijke vaartochten. Zo zijn deze topmodellen onder andere voorzien van boegschroef, koelkast, toilet en ideale doorloop naar het zwemplateau. De boten van Antaris en Maril onderscheiden zich al jaren door sublieme vaareigenschappen, verfijnde afwerking en design.

Diverse nieuwe boten zijn nog direct uit voorraad leverbaar en er zijn ook diverse occasions beschikbaar. De show wordt gehouden bij Jachthaven Poelgeest aan de Hugo de Vrieslaan 1 in Oegstgeest. Meer informatie vindt u ook op www.poelgeest.nl.