Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Hollandse herfstmaaltijd in de Rehobothkerk: 06-21954551

Contact

Adres:
Rehobothkerk
Lijtweg 1
2341 HA Oegstgeest
Plan je route

Driegangenkeuzemenu met keuze voor hutspot.

Gelukkig laten de coronamaatregelen daar weer genoeg ‘speelruimte’ voor, geheel in lijn met het overkoepelende thema van het activiteitenprogramma van de Raad van Kerken dit seizoen. Kom proeven van smakelijke, vers bereide gerechten en geniet van de gezelligheid van het samen eten. Voor wie het spannend vindt te komen nu de 1,5 meterregel er vanaf gaat: we blijven voorzichtig en bewaren nog afstand.

Zoals altijd krijgt u een driegangenkeuzemenu voorgeschoteld. In aanloop naar 3 oktober kunt u ditmaal in elk geval ook kiezen voor hutspot. De rest verklappen we nog niet. Wel dat elk gerecht met liefde en zorg is bereid door onze kookvrijwilligers.

U bent vanaf 18.00 uur welkom in de Rehobothkerk, Lijtweg 1. De maaltijd start om 18.30 uur. Rond 20.00 uur sluiten we af met koffie/thee. Wel eerst even aanmelden bij Reina Albracht, tel. 06 21 95 45 51, reina.albracht@ziggo.nl Graag uiterlijk 27 september. Het zou jammer zijn als we geen plek meer voor u hebben...

Kunt u 1 oktober niet maar wilt u wel een keer komen? De winter-, lente- en zomermaaltijden zijn op respectievelijk 21 januari, 22 april en 17 juni 2022, steeds op vrijdagavond.

We vragen een vrijwillige bijdrage met als richtbedrag € 5,- à € 10,--p.p. Voel u vrij u aan te melden als dat richtbedrag te veel voor u is. Wie zelf - in overleg - een gerecht meeneemt, hoeft trouwens niet te betalen. Het geld dat na aftrek van de kosten overblijft willen we dit jaar graag overmaken naar Vluchtelingenwerk Oegstgeest.