Gouwe Barkruk Wedstrijd 2023

Contact

Café De Gouwe
Rhijngeesterstraatweg 31
2342 AP Oegstgeest
Plan je route

Gouwe Barkruk Wedstrijd 2023
De Gouwe barkruk wedstrijd is goed te vergelijken met paalzitten wat vaak in Noordwijkerhout georganiseerd werd. Het gaat als volgt, er kunnen tien deelnemers meedoen, wie het langst blijft zitten op de barkruk wint de wedstrijd. Hoofdprijs is duizend euro contant geld.

Om mee te kunnen doen betaal je honderd euro. De deelnemers krijgen te eten en te drinken. Uiteraard mag je het thuisfront van alles laten brengen. Iedere deelnemer krijgt dertig munten. Elke munt is vijf minuten pauze waard, de deelnemer mag ook meerdere munten inleveren zodat ie bijvoorbeeld kan douchen en dus langer dan vijf minuten pauze heeft. Je kan natuurlijk ook gewoon naar de wc of even lopen. Winnaar is degene die het langst zit en met de meeste muntjes in de tas. Dit laatste is als er twee overblijven en gelijk stoppen, dan kijken we naar de munten. Deelnemers mogen zichzelf vermaken met boeken of iPod of wat dan ook. Een kussen is toegestaan om te kunnen slapen met je hoofd op de bar dus niet om op te zitten! De deelnemers zitten dus op een kruk van de Gouwe. De voeten mogen de grond niet raken want dan ben je af. Elke tien uur komt er een fysiotherapeut langs om de gesteldheid van de deelnemer te checken.

De deelnemers tekenen een overeenkomst waar onder andere in staat dat de organisatie te allen tijden een deelnemer kan laten stoppen als het niet meer verantwoord is om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Op zaterdag maken we de winnaar bekend met aansluitend een groot feest. Belangrijk is wel, alleen als we tien deelnemers hebben gaat de wedstrijd door.

Ben je ondernemer en vind je dit een leuk evenement en wil je sponsoren, mail dan even naar chris@cafedegouwe.nl. Sponsoren kan op verschillende manieren dus mail gerust. Wil je gewoon meer weten bel dan even naar de Gouwe, 071-5174758.

De wedstrijd begint op woensdag 20 december om 20.00 uur en stopt zaterdag 23 december om 20.00 uur. De Gouwe is in deze periode bijna non stop geopend.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 20 december 2023 t/m 23 december 2023