Gratis BplusC proeflessen taal

Contact

Adres:
Online
Internet
Oegstgeest
Plan je route

Gratis proeflessen taalcursussen BplusC
Leer een taal tijdens de lockdown!
Door de lockdown en avondklok zitten we voorlopig veel binnen. Gebruik deze tijd om iets nieuws te leren! Heb je bijvoorbeeld altijd al Grieks, Italiaans of Japans willen leren? Wil je je Engelse of Duitse spreekvaardigheid verbeteren? Of ben je op zoek naar een cursus Nederlands als tweede taal? In februari kun je van alle taalcursussen bij BplusC een gratis proefles volgen.

In februari starten weer veel nieuwe taalcursussen. De docenten van BplusC geven deze taallessen online, in kleine groepjes met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je kunt kiezen uit zo’n vijftig(!) taalcursussen, van Arabisch tot Spaans, voor beginners en gevorderden. Je leert spreken, luisteren, lezen en schrijven in een vreemde taal. Iedereen is welkom, ongeacht vooropleiding of leeftijd. Plezier staat voorop.

Er zijn ook nieuwe, meer specifieke cursussen aan het aanbod toegevoegd: een Engelse film- en literatuurcursus, een conversatiecursus Italiaans voor liefhebbers van kunst en koken, Spaans op vakantie en Verhalen in het Spaans. Daarnaast zijn er drie Duitse conversatiecursussen, waarin je gaat praten over kunst, cultuur en literatuur of je juist verdiept in het zakelijk Duits.

Je kunt van alle taalcursussen de eerste of tweede les gratis als proefles volgen. Kijk voor meer informatie en het complete aanbod op www.BplusC.nl/proeflessen.

Wanneer

  • dagelijks t/m 28 februari 2021