Persbericht

De Wethouder van Economie uit Oegstgeest, de heer Jan Nieuwenhuis, heeft op dinsdagmiddag 7 juli het door Dorpsmarketing Oegstgeest, opgeknapte “vitrinekastje” bij het gemeentehuis onthult. Het vitrinekastje is eerder nooit in gebruik geweest, maar was toch een doorn in het oog van een aantal wandelaars/bezoekers van het gemeentehuis. Daarom leek het Dorpsmarketing Oegstgeest een interessant idee om hier wat moois van te maken. In dit vitrinekastje hangen verschillende Oegstgeester items die regelmatig zullen variëren, denk aan bijvoorbeeld de Wolkers wandelroute, de Boerhaave fiets- en wandelroute en de sleutelhanger.. Én er is ook een bijzondere fotowedstrijd voor de echte Oegstgeest kenners.

Uitleg Fotowedstrijd Dorpsmarketing Oegstgeest:
Wanneer u naar het gemeentehuis in Oegstgeest gaat ziet u, als u net door de poort heen bent, het "vitrinekastje" aan de linkerkant staan. In dit vitrinekastje hangen momenteel tien foto's van bijzondere plekken in ons mooie dorp. Deze foto's zijn gemaakt door fotograaf Monique Shaw. Wellicht herkent u een aantal plekken, maar misschien ook weer niet. Juist in deze tijd dat iedereen meer gaat wandelen in de eigen omgeving, is het een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar deze prachtige plekken.

Doe mee met de fotowedstrijd van Dorpsmarketing Oegstgeest!
In de vitrine bij de gemeente, aan de linkerkant wanneer u het terrein op loopt, ziet u 10 foto’s hangen. Deze foto’s zijn gemaakt door fotograaf Monique Shaw op 10 “bijzondere” plekken in Oegstgeest. Wellicht herkent u een aantal van deze foto’s, misschien herkent u er maar een paar. Maar, de vraag is, denkt u te weten waar al deze foto’s gemaakt zijn?

Zoals u ziet, heeft de foto linksboven het cijfer 1 en de foto rechtsonder het cijfer 10. Zo spreekt voor zich welke “cijfers” de andere foto’s hebben.

Stuur mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl met de cijfers 1 tot en met 10 met daarachter de locatie waar de foto gemaakt is.

Wanneer u alle 10 de foto’s goed geraden heeft, wint u een uniek Terug naar Oegstgeest pakket.


In de Oegstgeester Courant zullen elke week twee foto’s gepubliceerd worden zodat u ook vanuit huis deel kan nemen aan deze fotowedstrijd. De nummering van de foto’s in de Oegstgeester Courant komt overeen met de foto’s in de vitrine. De antwoorden kunnen gemaild worden naar: mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl.